Over mij

over mij Emmy van Graft

U wilt natuurlijk graag weten met wie u zaken doet. Daarom vertel ik u hier wat meer over mijzelf.

Na mijn studie werkte ik vier jaar in de uitzendbranche. Daar ontstond mijn fascinatie voor “mens en werk”. Mijn interesse in dit vakgebied is met de jaren alleen maar toegenomen.

ELM Consulting ben ik gestart met meer dan 20 jaar werkervaring in mijn bagage. Als HRM adviseur, teamleider, recruiter, loopbaancoach en re-integratiecoach. Bij beursgenoteerde bedrijven, in het hoger onderwijs en bij de (semi-) overheid. In Nederland, de VS en Noorwegen.

Vanuit brede HRM-functies ben ik mij meer gaan toeleggen op de thema’s mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Door mijn lange ervaring op organisatieniveau en mijn kennis en ervaring als loopbaancoach en arbeidsdeskundige kan ik bijdragen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Mijn kracht ligt in mijn persoonlijke benadering en een gezonde combinatie van betrokkenheid en zakelijkheid. Ik weet snel door te dringen tot de kern van de zaak en de uitkomst van analyses om te zetten in concrete acties en resultaten.

Kwaliteit staat centraal – zowel in de samenwerking als in het resultaat.

Samen met u laat ik uw organisatie beter, slimmer en gezonder werken: goed voor uw medewerkers, goed voor uw bedrijf!

Ik kijk uit naar een eerste kennismaking! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Meer informatie over mij vindt u op mijn LinkedIn-profiel.